JERNEJ ŠERJAK - USTANOVITELJ PLESNE ŠOLE JAYDANCESTUDIO 

Je večkratni državni, evropski ter svetovni prvak v show plesih in koreograf svetovnih prvakov v hip-hopu. Svoje  sposobnosti je poleg tekmovanj pokazal tudi z nastopi v raznih TV oddajah  ter s sodelovanjem z mnogimi slovenskimi glasbenimi izvajalci. Sodeluje tudi z najboljšimi svetovnimi koreografi in plesalci. Kot največji dosežek si šteje sodelovanje z mega pop zvezdo Mariah Carey, sam pa pravi, da mu veliko več pomeni širjenje znanja med mladimi, kot pa vsi njegovi ostali dosežki, ker mu je preprosto delo z mladino pisano na kožo.

 

KARMEN KOTNIK - PREDŠOLSKI PLESI, HIP-HOP IN STREET DANCE

Diplomantka fakultete za šport, smer ples. Za to pot se je odločila zaradi njenega energičnega karakterja in seveda veselja do plesa. Obožuje delo z otroci, prav zaradi njihove igrivosti, iskrenosti in dobre volje, ki jo prinesejo v dvorano. Zaveda se, da je pri otrocih najpomembnejša igra, zato dela po principu ˝igraj se in uživaj, zraven pa še pleši˝. Preizkusila se je tudi v plesu s plesalci na invalidskih vozičkih ter z otroci s posebnimi potrebami, ki so ji pokazali lepote življenja. Ko jo enkrat spoznaš, jo preprosto vzljubiš! 

 

 

 

ŠPELA ŠERJAK - PISARNA in PLESNI TEČAJ

 

 

Email: Info@Jaydancestudio.si, 

 

 

 

 

 

 

DEJAN GREGL - BREAKDANCE (Cele attack)

Dejan je vodja izjemno uspešne break dance skupine z imenom Cele attack, s katero je osvojil že nemalo priznanj in naslovov na evropskih in svetovnih prvenstvih! Dejan se s plesom ukvarja že 14 let. Za njim pa so številni nastopi, tudi z znanimi glasbenimi izvajalci (Trkaj), tudi v videospotih smo lahko občudovali njegove drzne in nore plesne figure (reklama za svetovno priznano firmo Puma). Poučuje v različnih plesnih šolah po vsej Sloveniji, njegovi treningi pa so vedno bolj obiskani.

 

KARIN HROVAT - HIP-HOP

  Vedno nasmejana, karizmatična, polna energije, obožuje otroke. Potrebna je samo sekunda, da vzljubiš njeno osebnost.

 

TINA ŽELEZNIKAR - PREDŠOLSKI PLESI

 

 

V OBDELAVI...