Title Image

Plesni tečaji

ŽIVLJENJE JE PLES… OBČUTI GA!

Navdušenje srca se nehote izraža s pesmijo, plesom in ritmičnim gibanjem telesa.

Glasba je tista, ki lahko izboljša človeški um s tem, da ga gane in tako spremeni človeške navade.

V PLESNI ŠOLI JAYDANCESTUDIO STE DOBRODOŠLI

PREDŠOLSKI OTROCI, OSNOVNOŠOLCI, DIJAKI, ŠTUDENTI, ODRASLI

Prijavite se lahko sami, v dvoje ali s prijatelji, začetniki, plesalci s predznanjem in tekmovalci!

KJE PLEŠEMO

Plesno vadbo in tečaje izvajamo v KRANJU, ŠKOFJI LOKI, SLOVENSKIH KONJICAH,

ZREČAH in SLOVENSKI BISTRICI.

Na vašo željo lahko organiziramo plesne tečaje tudi v vašem kraju!

 

KDO PLEŠE

Za VSE GENERACIJE od 3. do 80. leta starosti.

 

KDAJ PLEŠEMO

1x, 2x ali 3x na teden po 1 ali 2 uri, odvisno od vrste vadbe oziroma tečaja.

TEČAJI, KI JIH IZVAJAMO

93865597_10225207570035112_963504126774214656_o-2

PLESNI VRTEC IN POP

V okviru Jaydancestudia deluje tudi celoletna plesna šola za predšolske otroke (od 3. do 6. leta).

V plesni vrtec in pop vključujemo vse otroke željne plesa, razvedrila in zabave, saj ples dobro razvija motorične sposobnosti in je hkrati oblika druženja. Otrokom te starosti pomagamo spoznavati ritem, različne zvrsti glasbe in gibanje ob njej. Koreografije so prilagojene znanju in sposobnostim posamezne skupine, otroci pa plešejo predvsem na popularno slovensko otroško glasbo.

Plesni programi potekajo celo šolsko leto v vašem vrtcu oziroma vaši osnovni šoli in so razdeljeni v tri semestre po 8 vaj. Vsaka vaja poteka 45 minut, saj so ta čas otroci primerno zbrani za delo v skupinah. V vsakem semestru se naučijo 6 do 8 koreografij. Otroci se v šolskem letu predstavijo staršem z večimi nastopi ( božična produkcija plesne šole, nastop na raznih prireditvah).


Tečaj za:  PREDŠOLSKE OTROKE

Plesni tečaji 4

HIP HOP

Hip-hop je v tem trenutku zagotovo najpopopularnejši kulturni pojav med mladimi. Začelo se je na ulicah, v parkih… Mladi so prinesli zvočnike, bobne in ostale inštrumente in se naveličani uličnega nasilja raje zavrteli ob zvokih, ki so prihajali iz mešalne mize DJ-a.

Zabava se je iz ulice preselila tudi v plesne dvorane, kjer ne manjka poskočnih in energičnih gibov, predvsem pa zabavnih druženj. Tam nastajajo plesne koreografije trenutno najbolj popularnih videospotov (Usher, Justin Timberlake, Beyonce, Janet Jackson,…), plesni gibi novega hip hopa, za katere je značilno spreminjanje besede v gib, ko plesalci s telesom in gibom prikazujejo besedilo glasbe.

Pridi še ti in spoznaj ter se nauči novih plesnih gibov.


Tečaj za: OSNOVNOŠOLCE, DIJAKE, ŠTUDENTE

plesni-tecaji_breakdance-01

BREAKDANCE

Breakdance se je razvil iz brazilske borilne veščine, ki temelji na akrobatiki. V ZDA se je kasneje uveljavil kot spremljevalni ples glasbe Breakbeat.. Breakdance je nastal tako, da je vsak plesalec dodal nekaj gibov.
Ta ples je sedaj eden najbolj spreminjajočih plesov danes. Po svetu je veliko tekmovanj iz plesa breakdance, med njimi je tudi ples BOTY (Battle of the year).

Značilnosti so nepovezani gibi posameznih delov telesa, ki oponašajo mehanska gibanja robotov, valujoča gibanja, ki oponašajo pretok električnih impulzov skozi telo in gimnastično-akrobatski elementi  od enostavnih “glist” in “žab” do zahtevnih obratov na hrbtu, glavi itd. Ples zahteva izredno obvladanost telesa in koordinacijo gibov.


Tečaj za: OSNOVNOŠOLCE, DIJAKE, ŠTUDENTE

plesni-tecaji_shuffle-and--jump-style

SHUFFLE & JUMP STYLE

Shuffle se je rodil pred kakšnimi 30 leti v Melbournu, Avstraliji, kot del tedanje rave kulture. Shuffle pomeni tisto prvo – kulturo plesa, pri shufflu je naše telo prevajalec glasbe v gibe. V začetku je bil ples podoben hip hop-u, temeljil je predvsem na plesu z rokami. Plesal se je na takrat popularno “acid house” glasbo, ki je postopoma Izraz zamenjala ”trance techno” zvrst glasbe.

Jumpstyle je izraz, ki lahko predstavlja tako zvrst glasbe kot tudi za ples. Z njim se ukvarja predvsem največ ljudi iz evrope, še posebno iz Nizozemske, Belgije in severne Francije.


Tečaj za: OSNOVNOŠOLCE, DIJAKE, ŠTUDENTE

plesni-tecaji_jazz-show-dance-01

JAZZ IN SHOW DANCE

Jazz-show dance je plesna tehnika, kjer boste spoznali mnogo stilov.

Temelji na popularnih koreografijah in je gibalna osnova za vsakega plesalca.


Tečaj za: OSNOVNOŠOLCE, DIJAKE, ŠTUDENTE

94252563_10225208334134214_1410956899163045888_o

HIP HOP DAME – plesna rekreacija

Plesni tečaj, ki nudi dosti več kot samo ples. Tečaj Hip hop dame je namenjen vsem, ki jim je v preteklosti zmanjkalo časa za rekreacijo, ples in zabavo. Na koncu tečaja vam lahko zagotovimo, da boste ob ritmih hip hop, pop in dance glasbe poskrbeli za dobro počutje in učinkovito izgorevanje kalorij!


Tečaj za: ŠTUDENTE, ODRASLE

plesni-tecaji_druzabni-plesi

DRUŽABNI PLESI

V okviru Jaydancestudia vaju vabimo na družabna srečanja, kjer bosta lahko zaplesala v standardnih in latinsko-ameriških ritmih. Program bomo prilagodili plesnemu znanju celotne skupine.

Vaje potekajo enkrat tedensko po dve šolski uri.

Ker pa so tovrstna srečanja predvsem zabavna, vama obljubljamo obilico zabave tudi ob bolj zanimivih plesnih ritmih, kot so merengue, dico fox, mambo.


Tečaj za: ŠTUDENTE, ODRASLE

plesni-tecaji_porocni-tecaj

POROČNI TEČAJ

Si želite na svoji poroki plesati pozno v noč? Želite pripraviti pravo plesno presenečenje za vse goste? Potem smo pravi naslov za izjemen, unikaten poročni tečaj plesne šole Jaydancestudio.

V primeru, da niste edini, ki želi pokazati svoje sposobnosti, smo za vas pripravili enkratno posebno ponudbo.


Posebna ponudba

1 Par   – 60 min = 30,00 eur
2 Para – 60 min = 50,00 eur
3 Pari  – 60 min = 60,00 eur

NE ODLAŠAJ IN SE VPIŠI V PLESNO ŠOLO JAYDANCESTUDIO!

INFORMACIJE  in VPISI (od ponedeljka do petka)

Telefonska številka: 051 869 849

E-mail: info@jaydancestudio.si